Bij Lorenzo Haarloo Coaching & Training werk ik uitsluitend met mensen die de keuze hebben gemaakt om alles uit het leven te halen. Bij mij vind je dé combinatie tussen wetenschappelijke onderbouwing, praktijkervaring en persoonlijke ervaring over de pijlers training, voeding en mindset.

Niet hypen, maar helpen!
In dit tijdperk waar informatie in overvloed is, ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Vooral op gebied van voeding wordt het je extra moeilijk gemaakt door alle tegenstrijdige verhalen in de media. Besef jij, net als ik, dat jouw tijd te schaars is om je bezig te houden met dingen die niet werken , dan ben je hier op de juiste plek. Het behalen van jouw beoogde resultaten is het belangrijkste tijdens onze samenwerking.

“Realize your true potential”
Dat is waar ik dag in, dag uit aan werk en waar ik graag zoveel mogelijk mensen mee help. Ik heb het hier niet alleen over een hoog niveau halen in sport of een top fysieke transformatie ondergaan, maar ook om op andere vlakken het maximale uit jouw leven te halen en kunnen genieten en waarderen van alle “kleinere” dingen in het leven.

Meer over dit project?

Bekijk de website >>

Delen op Social Media