De Liefde voor het Restylen van oude meubels is begonnen bij een klein buikkastje voor eigen gebruik. Toen dat klaar was volgde er al gauw meer meubels! Het buikkastje werd een buffetkast en er volgde ladekasten ,nachtkastjes , meidenkasten tot aan een piano aan toe! Restylen was steeds zo leuk om te doen ,de metamorfose van de oude doorleefde meubels van dichtbij mee te maken was en is nog steeds heel bijzonder. Om ruimte te maken voor meer brocante meubels startte de verkoop en klanten waren erg enthousiast! Daar door volgde er al gauw Restylen in opdracht en kleur en Stijl advies geven. Doordat het huis soms zo vol stond met eigen Brocante meubels klaar voor de werkplaats en met opdrachten van klanten werd de naam Packhuys geboren! Restylen, Verkoop & Klanten ontvangen voor advies enz vindt namelijk plaats (nog steeds) van uit ons huis. Als mensen vragen waar is uw werkplaats? dan zeg ik daar staat u in! Mijn huis & Tuin zijn de werkplaats van Packhuys.

Ik deel mijn Passie voor oude meubels en het heerlijk struinen op Brocante markten met mijn grote Liefde ,mijn man Marco. Hij zorgt o.a voor alle manke pootjes , kapotte slotjes, krakende deurtjes, het ophalen & bezorgen van de meubels. De stille kracht achter de schermen, Zonder hem zou ik Packhuys niet kunnen runnen! Samen zorgen we dat ieder oud meubeltje groot of klein weer opnieuw kan stralen in uw Interieur!

Nieuw bij packhuys1972 zijn nu ook alle Nieuwe landelijke Meubels & Woonaccessoires. Wij hopen u steeds weer te kunnen verrassen met leuke Landelijke items!

Meer over dit project?

Bekijk de website >>

Delen op Social Media