Wendela van der Lee is eigenaresse van Wenna’s Professional Nail Care. Sinds September 2015 is haar salon CND™ Shellac™ gecertificeerd en gevestigd in Rotterdam Nesselande.
CND™ is wereldwijd bekend op het gebied van hand- en nagelverzorging.

CND™ Shellac™ is zonder problemen 2 weken goed te dragen. Ook voor een nagelverlenging, mooie set French Manicure en voor verzorgende hand- en nagelbehandelingen bent u mij op de juiste plaats.

Naast uw nagels in CND™ Shellac™ kunt u bij Wenna’s ook terecht voor o.a. Gelnagels (met en zonder verlenging), Lash Lift en Wimper extensions. Voor een uitgebreide behandellijst verwijzen wij u graag naar haar website www.wennas.nl
Interessant om te weten, maar zeker ook om te vermelden is dat wenna’s geheel werkt zonder frees. Ook de Gelnagels worden met de hand gevijld, zo blijft de natuurlijke nagel in optimale conditie.

De behandelingen bij Wenna’s zijn uitsluitend op afspraak.
Voor het maken van een afspraak kunt u via www.wennas.nl  online uw eigen afspraak zelf inplannen. Bellen of watsappen via 06 10 20 42 53 is uiteraard ook mogelijk, Wendela zorgt altijd voor een snelle reactie.

Wenna’s heeft naast diverse behandelingen ook altijd leuke acties, bijvoorbeeld: bent u zelf klant en brengt u een nieuwe klant aan, dan krijgt zowel u als de nieuwe klant op de volgende behandeling 10% korting. En…. u spaart bij iedere behandeling voor een leuke korting die oploopt tot wel 20%.

Enthousiast geworden over de salon? en wilt u graag meer informatie over de prijzen en behandelingen bij Wenna’s? haar website en salon zijn zeker een bezoekje waard.
meer informatie kunt u ook via de e-mail opvragen via info@wennas.nl.

Meer over dit project?

Bekijk de website >>

Delen op Social Media