Dit vertellen klanten over onze samenwerking


CARLO VERHART
Head Comms MAB Development


“Ron is de positieve en stabiele factor op de afdeling Communicatie van MAB Development geweest. Kan zowel als zelf- starter of als onderdeel van een team het meest optimale grafische product bezorgen. Je bent flexibel, creatief, energiek, adequaat en vindingrijk; echt eigenschappen die je als vormgever nodig hebt. Grafisch vormgeven is waar je hart sneller van gaat kloppen en daar ben je ook een kei in. Met je kennis en kunde ben je een welkome aanvulling geweest voor MAB Development en communicatie in het bijzonder.

Op het vlak van klantgerichtheid ben je echt een professional. De huisstijl van MAB heb je verder gebracht en een duidelijk herkenbare stijl gegeven. Ik ben blij dat je de afgelopen jaren in mijn team hebt gezeten. Nog even een paar kenmerken van Ron; je kunt goed prioriteren, je verdeelt de werkdruk, inplannen en aansturen van externe leveranciers is een kwaliteit van je en de laatste jaren heb je grote vorderingen gemaakt op het gebied van online vormgeving, websites, apps en socials kennen voor jou geen geheimen meer. Maar het aller belangrijkste is wel dat je je deadlines na komt. Ik ben oprecht blij dat je de afgelopen jaren in mijn team hebt gezeten.”


RON PIJPERS
Owner VIP Business Drivers


“Langs deze weg is het voor mij een eer om een stukje te mogen schrijven over onze samenwerking. Vanaf de eerste dag dat ik jullie ontmoete heb ik jullie beide ervaren als absolute vakmensen. Jullie hebben voor mij de website van vipbusinessdrivers.nl gebouwd en gevuld met schitterende foto’s. Ronduit geweldig. Daarnaast hebben jullie mijn volledige huisstijl gemaakt en deze is naar volle tevredenheid ontworpen.

Zonder jullie was mijn bedrijf niet van de uitstraling voorzien die het nu heeft. Visite kaartjes, briefpapier, brochures en ga zo maar door…. alles tot in de puntjes verzorgd.
Voor mij geen enkele twijfel. Ik hoop nog heel lang klant bij jullie te mogen blijven.

Ik wens jullie heel veel geluk in jullie onderneming. Succes hoef ik jullie niet te wensen want dat het op korte termijn een succes zal zijn daar zal niemand aan twijfelen.”

To the top guys!


MARTIJN DE GROOT D.O.
De Groot Osteopathie


“2CREATE heeft de hele huisstijl voor de Groot Osteopathie ontworpen. 2CREATE is zeer gedreven, creatief, klantvriendelijk en werkt snel.

Wij zijn 100% tevreden met het geleverde werk. Ook zorgen zij er voor dat wij qua huisstijl up-to-date blijven. De samenwerking verloopt prima.”


DAVID PHILO
Owner Philo Editing


“When I realised I needed a website for my business, I knew I wanted something that had to be different but also in a style that was appropriate for that segment of society I was aiming at. During my first contact with 2CREATE I had the impression that these guys knew what they were doing.

After a couple of friendly meetings to agree layout etc. I was convinced that they knew what they were doing. Once the website was on the launching pad we made the final changes and added the finishing touch together before joining the World Wide Web. I am not only proud of my website but also proud of the way 2CREATE got the job done, within the time limit I had set and without exceeding the budget.”


ERIK GO
Owner One GO


“Ron heeft voor èn met ons de afgelopen 8 jaar aan een enorme hoeveelheid projecten gewerkt. Variërend van grafisch advies aan de architecten over schetsen en tekeningen tot het vormgegeven van omvangrijke aanbestedingsdocumentatie voor het acquisitieteam. Specialiteit is het ontwerpen, coördineren en laten produceren van Franse prijsvraaginzendingen.

Deze complexe boekwerken met veel verschillende soorten informatie tot een samenhangend en aantrekkelijk geheel maken was iedere keer een echte ‘tour de force’. Onder hoge tijdsdruk samenwerkend met onze (soms wat chaotische) Franse collega’s blijf je rustig, kritisch, creatief en maak je altijd waar wat je belooft.”


VANESSA WESTBROEK
PR & Communications


“Ron is een graphic designer waarmee de samenwerking gedurende het hele proces geweldig soepel verloopt. Behalve dat hij razendsnel is, denkt hij mee over het concept en verdiept zich goed in de opgave. Dat hij daarnaast ook mee denkt over het productie proces en dit geheel voor je uit handen kan nemen maakt hem tot een complete professional.

Van billboards tot boekjes, van banners voor online gebruik tot designs voor op relatiegeschenken, Ron kan je in alle mogelijke ontwerp opdrachten bijstaan. Last but not least is hij een heel prettig persoon die niet in de stress schiet van werken onder tijdsdruk en bereid en in staat is om echt mee te denken met zijn opdrachtgevers.”


Renco van Schie
Eigenaar Valuedge Vermogensbeheer


“2CREATE past heel goed binnen onze organisatie. De mannen zijn creatief, flexibel en enorm klantgericht. Harde werkers die een stapje extra zetten. Bovendien zijn Edwin en zijn broer zeer prettige mensen in de omgang. Ik ben heel tevreden over de samenwerking.”  VINDT ONS!

  Edwin: Grijpestijnhof 44, 2665 XN, Bleiswijk

  Ron: Kopenhagenstraat 45, 3067 DE, Rotterdam


  BEL ONS!

  Edwin: +31(0)6 52 45 14 13 • Ron: +31 (0)6 52 42 01 58


  NIET ALLEEN TIJDENS KANTOORUREN

  Maandag-Zondag
  Bellen kan bijna altijd of via info@2createdesign.nl